Seminer ve Teknik Geziler

Bölümümüzde, her yıl, öğrencilerin, özel sektör ve kamu sektöründe görev yapan kişilerin tecrübelerinden faydalandığı bir çok seminer ve derslerde öğrendikleri teknik bilgileri pekiştirmekte faydalanacakları bir çok teknik gezi düzenlenmektedir.

Genç Akademisyenler Birliği" tarafından 1-5 Eylül 2015 tarihinde Üsküp şehrinde düzenlenmiş olan Multidisipliner Avrasya Kongresine, bölümümüzden Yrd. Doç.Dr. Asım Gökhan YETGİN ve Arş. Gör. Serdar ÖZYÖN katılıp araştırma alanlarıyla ilgili olarak sunumlarını gerçekleştirmişlerdir.

Netaş Arge Bölümünde Çalışan Dr. Oğuzhan Yavuz Tarafından “İşaret İşleme & Kablosuz Haberleşme“ Konulu Seminer Gerçekleştirildi. "İşaret İşleme & Kablosuz Haberleşme" konulu seminerde, Türkiye’de iletişim / telekom altyapısı alanında faaliyet gösteren, kurumsal şirketlerden biri olan Netaş Telekomünikasyon A.Ş ve ArGE stratejileri aktarıldı. Seminer, 13 Mart 2015 tarihinde, Netaş ArGe departmanı çalışanı, Dr. Oğuzhan YAVUZ tarafından gerçekleştirildi.


Elektrik Mühendisleri Odası Mesleğe Hoşgeldin Semineri, 18.11.2014 tarihinde, EMO Eskişehir yönetiminin katılımıyla gerçekleşmiştir.

14.11.2014 tarihli Bölümümüz öğretim üyeleri ve araştırma görevlileri NURSAN kabloyu ziyaret etti.

20.11.2014 Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi bölümümüzü ziyaret etti.

18.12.20104 ARÇELİK ve ENEL firmaları, üniversitemizin IEEE kulübünün düzenlemiş olduğu 3. Elektrik-Elektronik Mühendisliğine Doğru etkinliği kapsamında seminer vermek için üniversitemizi ziyaret ettiler.

 

Son Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2019, Cuma