Bölümümüz Dönem Sonu Projeleri Sergisi

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Hamdi Melih SARAOĞLU koordinatörlüğünde düzenlenen “Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Dönem Sonu Projeleri Sergisi” 16 Mayıs 2019 Perşembe günü bölüm fuaye alanında gerçekleştirildi. Etkinliğe 20 projeyle katılım sağlandı. Dördüncü sınıf öğrencilerinin bir yıl boyunca uğraşıp geliştirdikleri projeler sergilendi. Sergide yer alan Ufuk Sabanoğlu, Emirhan Erol ve Seda Nur Yener adlı öğrencilerin geliştirdiği “İdrar Örneği Damlatılmış Strip için Renk Analizi Cihazı” projesi TÜBİTAK 2209-B (Sanayiye yönelik lisans araştırma projelerini destekleme programı) kapsamında desteklenmiştir. Bu proje Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünde TÜBİTAK’tan destek alan ilk proje olması sebebiyle ayrıca ilgi gördü. Yoğun ilgi gören sergiye Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kaan ERARSLAN’ın yanısıra Mühendislik Fakültesinin diğer bölümlerinden öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Sergi, geleneksel hale getirilmesi temennisiyle ve toplu fotoğraf çekimleriyle son buldu.

Son Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2019, Cuma