Bölümümüz Staj Danışma E-posta Adresi

Bölümümüz Staj Komisyonu üyelerine staj hakkında dağınık şekilde gelen çok sayıda soru ve cevapların tek bir ortamda toplanması, yönetilmesi, arşivlenmesi ve gelecekte daha kapsamlı ve isabetli bir Sık Sorulan Sorular sayfası hazırlanmasında rehber olması amacıyla eem.staj@dpu.edu.tr adresi kullanıma açılmıştır. Bu duyuru tarihi itibarıyla Bölümümüz öğrencilerinin stajlar hakkındaki tüm soruları (elektrik stajı, elektronik stajı, zorunlu staj, isteğe bağlı staj, staj yeri uygunluğu, özel durumlar, vd.) bu adres üzerinden alınacak ve komisyon üyelerince cevaplanacaktır. Staj hakkında doğrudan komisyon üyelerinin veya öğrenci danışmanlarının iletişim e-posta adreslerine gönderilen sorular kesinlikle dikkate alınmayacaktır.

Tüm öğrencilerimizden, sorularının cevaplarını öncelikle Bölümümüz web sayfasındaki staj bölümünde aramaları ve sadece cevabın bulunamaması veya yeterince anlaşılamaması halinde eem.staj@dpu.edu.tr adresine başvurmaları önemle rica olunur.

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Staj Komisyonu

03 Mayıs 2023, Çarşamba / 1779 defa okundu.