Bölüm Başkanı‘ndan

Sevgili arkadaşlar,

Ülke ve dünya genelinde toplumun ve sektörlerin ihtiyaçlarına göre gelişen ve geliştiren, dinamik ve yenilikçi, aynı zamanda eğlenceli ve heyecan verici olan elektrik ve elektronik dallarındaki eğitim-öğretim faaliyetlerimizi kuruluş yılımız olan 1994'ten beri sürdürmekteyiz.

Amacımız kayıt gününüzden mezuniyetinize kadar bizimle geçireceğiniz lisans eğitiminiz boyunca, iyi bir mühendisin sahip olması gereken problem tanımlama ve tanımlanan problemlere nitelikli ve yenilikçi çözümler getirme becerisini sizlere kazandırmak, dünyadaki gelişme ve taleplerin farkında olan ve kendini bu doğrultuda sürekli yenileyen, bilinçli ve ufku açık mühendisler yetiştirmektir. Lisans eğitiminiz sürecinde akademik kadromuzca size kazandırılan temel mühendislik bilgi ve becerilerini, kendiniz için belirlediğiniz gerçekçi hedeflerle ve bu hedeflere ulaşmak için göstereceğiniz özverili çabalarla birleştirerek, alanında fark yaratan seçkin mühendisler olacağınızı umuyoruz.

Üniversiteye giriş sınavında gösterdikleri başarıyla aramıza katılmaya hak kazanan yeni öğrencilerimize "Hoşgeldiniz" diyor, gelecek planında Elektrik-Elektronik Mühendisliği olan daha genç arkadaşlarımızı da aramıza bekliyoruz.

 

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Son Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2019, Salı