Kayıt Yenileme Hakkında Önemli Duyuru!

Sevgili Öğrenciler,

2024-2025 Güz Dönemi Kayıt Yenileme haftasında karşılaştığınız soru ve sorunlar için sadece DANIŞMANINIZLA şahsen ya da e-posta yolu ile iletişime geçiniz. Başta kontenjan artışları olmak üzere tüm konular hakkında lütfen bölüm başkanlığına veya dersi yürüten öğretim üyesine direk ulaşmaya çalışmayınız. Aksi takdirde çok yoğunluk oluşmakta ve birden fazla kişiye aynı sorunu içeren mailer atılması, çözüm noktasında karışıklığa sebep olmaktadır.

KONTENJANLAR gün içerisinde kontrollü bir şekilde sınıf/laboratuvar fiziki kapasiteleri ile dersi yürüten öğretim üyesinin talebi doğrultusunda bölüm başkanlığınca kontrollü bir şekilde arttırılacaktır. Özellikle son sınıf kayıt işlemlerini yapan öğrencilerimizin kontenjan konusunda OBS’yi sabırla takip etmeleri gerekmektedir.

Bu duyuru kayıt yenileme haftası boyunca güncellenecektir.

BÖLÜM BAŞKANLIĞI

16.09.2024 GÜNCELLEME 1

Teknik Seçmeli aynı Ders Paketinde bulunan tüm dersler ile Çözümleme Paketindeki tüm derslerin kontenjanları dolduktan sonra kontrollü bir şekilde arttırılacaktır. OBS üzerinden kontenjanlar bölüm başkanlığınca sürekli takip edilmektedir.

16.09.2024 GÜNCELLEME 2

Staj II dersini seçebilmek için Staj I dersini geçmiş olma ön koşulu vardır. Daha önceki güz yarıyıllarında Staj I dersini seçtiğiniz halde 30 gün ve üzerinde yapılmış bir stajınız yoksa Staj I notunuz girilmemiş olması, dolayısıyla da Staj II dersini seçememeniz normal bir durumdur. Staj I dersini tekrar seçmenize gerek yoktur ve Staj II dersini seçememiş olmanız ikinci stajınızı yapmanıza engel değildir.

16 Eylül 2024, Pazartesi / 498 defa okundu.