Mentorluk Projesi

Mentorluk Projesi Üniversitemiz öğrencileri ile Kütahya Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı şirketler bünyesindeki çeşitli alanlarda çalışan iş insanlarını bir araya getirmeyi amaçlamaktadır. Mentorluk projesi kapsamında Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde öğrenim gören öğrencilerin, bölümleri ve ilgi alanlarına göre Kütahya iş dünyası ile bir araya getirilmesi hedeflenmiştir. Bunun yanı sıra proje, öğrencilere sektörel olarak rehberlik etmenin yanında tecrübe ve deneyimlerin aktarılması bakımından da oldukça önem arz etmektedir. Proje, ilgili sektördeki değişim, dönüşüm ve kariyer anlamında önemli ipuçlarını öğrenciler ile paylaşma fırsatını da içermekte ve sanayi üniversite iş birliğinde mentee-mentor arasındaki bilgi, deneyim ve tecrübe paylaşımları sağlamaktadır. Bu sayede öğrenciler mezun olmadan önce, iş dünyasında staj ötesinde bir deneyim fırsatı yakalayarak ilgili sektörlerdeki hedefledikleri kariyer basamaklarına daha kolay ulaşabilecektir.

Öğrencilerimizin projeye dahil olabilmesi için başvuru koşullarını taşıması ve başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

Mentorluk Projesi Başvuru Koşulları:

• Ön Lisans ve Lisans 2. Sınıf öğrencisi olmak,
  • Not ortalamasında 4'lük sistemde 2.50 ve üzeri bir ortalamaya sahip olmak,
  • Herhangi bir disiplin cezası almamış olmak,
  • Sosyal, istekli, girişimci ve farklı yetkinlikleri ile ön plana çıkmaktır.

20 Şubat 2024, Salı / 362 defa okundu.