2023-2024 Yılı Bölüm Mezuniyet Törenimiz

2023-2024 Yılı Bölüm Mezuniyet Törenimiz

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü 2023-2024 mezuniyet törenimizi coşkuyla gerçekleştirdik. Açılış konuşmasını yapan Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu’na ve değerli konuşmalarıyla bizleri onurlandıran Dekanımız Prof. Dr. Cengiz Karagüzel’e teşekkür ederiz. Bölümümüze uzun yıllar emek vermiş olan ve törende konuşma yapan çok kıymetli hocamız Prof. Dr. Celal Yaşar'a da özel teşekkürlerimizi sunarız. Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir ve Kütahya Şubesi Yönetim Kurulu'ndan konuşma yapan değerli üyelerine de teşekkür ederiz.

Mezuniyet belgelerini takdim eden tüm hocalarımıza, rozetleri takdim eden Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir ve Kütahya Şubesi Yönetim Kurulu üyelerine şükranlarımızı sunarız. 

Öğrencilerimizi mezun etme sürecinde büyük emek veren hocalarımıza ve onlara her zaman destek olan ailelerine en içten teşekkürlerimizi sunarız. Ayrıca, bu süreçte bizlere yardımcı olan kısmi zamanlı asistanlarımıza da katkılarından dolayı minnettarız.

Törenimizde gerçekleştirilen mühendislik yemini ile mezunlarımızın mesleklerine olan bağlılıklarını ve sorumluluklarını bir kez daha vurgulamanın gururunu yaşadık.

Sevgili mezunlarımızın gelecekte büyük başarılara imza atmalarını diler, her birine hayat boyu mutluluklar ve başarılar temenni ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2024, Cumartesi